Pachet expozoare 4 seturi 01
-44%

Pachet expozoare 4 seturi 01

Cod produs: 30555
3.277,65 RON
1.542,43 RON
(fara T.V.A)
1.835,49 RON
(include T.V.A)
ADAUGA IN COS
Compara produs
Ai nevoie de informatii suplimentare? Noi suntem aici pentru a te ajuta!
Contacteaza-ne la 0371.504.203 sau info@depozitdeusi.ro

Produsul este inclus in urmatorul pachet

Pachet expozoare 4 seturi 01
+
4 X
Pal expozor
+
Palet
=
2.300.49RON
2.095.89 RON
(include TVA)
Economisesti 204,60 RON
Configureaza pachet
  • Descriere
  • Specificatii
  • Produsul contine
  • Comentarii
Descriere
          Pretabile unor spatii moderne si dinamice, usile de interior se remarca prin forme simple, elegante. Modelele pot fi utilizate atat in spatii rezidentiale, cat si pentru birouri, iar finisajul aduce un plus esteticii oricarui spatiu. Baghetele ornamentale aplicate pe fata exterioara a usii dau un plus de eleganta.


Culori disponibile

Usile de interior sunt disponibile intr-o gama larga de culori.
Structura foii de usa

Structura tip fagure (carton cerat) cu alveole pentru evitarea formarii condensului si cu întariri pe cadrul usii si în partea încuietorii pentru o rezistenta suplimentara. Avantaje: foaie de usa foarte usoara, nu necesita reglaje dese. Prezenta la majoritatea usilor pline, structura de tip “fagure” este placata la exterior cu MDF foliat.
Tocul fix semirotund

Tocul fix semirotund imbraca peretele doar pe o singura fata si ofera usilor un aspect simplu si modern. Este un element indispensabil pentru ansamblarea in conditii optime a usilor de interior. Efectul final va fi cu siguranta remarcat, tocul fix semirotund confera rafinament oricarei incaperi.
Tocul reglabil drept

Tocul reglabil drept este esential pentru mascarea cu eleganta a peretelui. Cu ajutorul lui se contureaza un interior, in care fiecare detaliu contine emblema personala a posesorului.Echipare cu luminator

Colectia de usi de interior Orizont poate fi echipata cu luminator lateral pe oricare din partile laterale sau chiar pe ambele, cat si cu supralumina. Aceasta optiune de echipare a usilor permite patrunderea luminii naturale intr-un volum mai mare.

Foaie de usa cu falt

O usa cu falt etanseaza de doua ori mai bine decat una fara falt, are un aspect estetic superior si nu se vede luftul dintre foaia de usa si toc.

Rezistenta la umiditate

Datorita structurii din care sunt facute, usile de interior au demonstrat o rezistenta mai ridicata la umiditate marind astfel durata  de utilizare.


Izolare fonica ridicata

Izolarea fonica este de 27dB, marind astfel gradul de confort in locuinta in care sunt montate.


Usa glisanta

Atunci cand spatiul va limiteaza, kitul de glisare devine cea mai buna solutie. O usa glisanta este practica, dar are si un design modern si placut.
Compara