0232 220 966 0753 10 42 06

NOU! LIVRARI LA DOMICILIU IN TOATA TARA

Modele de usi pentru baie

Din ce in ce mai multi oameni ne solicita sa le aratam modelele de usi pentru baie. Probabil ca au ramas ultimele usi neschimbate sau poate ca sunt cele mai expuse uzurii. Oricare ar fi motivul ma bucur sa va pot ajuta si sa vi le arat pe cele mai interesante.

Pentru amenajarea baii puteti alege din urmatoarele modele:

Recunoasteti deja tipicele usi cu mici decupaje care sa protejeze intimitatea. Sunt usile folosite des in apartemente de blocuri datorita dimensiunilor mici si a pretului redus. Pretul unei usi de baie incepe de sub 350 ron pentru mdf insa facem si oferte atunci cand este posibil ( au fost si sub 290 lei.)
Aceste usi sunt din mdf, de import Cehia si sunt livrate direct din stoc. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori.

Ce le face unice si de ce nu se folosesc alte tipuri de usi ?

La amenajarea bailor din blocuri se prefera usi cu decupaje datorita faptului ca acestea sunt prost sau deloc iluminate. Cele mai utilizate sunt modele de mai sus poate si pentru ca au un pret mai mic dar si pentru ca se evita folosirea usilor pline.
De ce nu se folosesc usile cu decupaje, normale? Cred ca doar pretul face diferenta.

Deja banuiti ca nu sunt acestea singurele optiuni. Si stiu ca unii dintre voi sunt mai indrazneti cand vine vorba de modelele de usi pentru baie.Pentru ei exista si alte solutii:

 • Usi pline pentru baie: Usile pline sunt la fel de apreciate ca cele cu decupaje, in ceea ce priveste amenajarea bailor.

 • Usi de pvc (termopan pentru baie):  Se pot folosi si usi din pvc la baie, unii chiar prefera pvc datorita faptului ca nu retine umezeala si pentru ca o usa din pvc poate fi intretinuta mai usor. In opinia mea, mdf-ul are insa intaietate :)
 • Usi din sticla pentru baie: Usile de si cu sticla sunt extrem de elegante oriunde ar fi amplasate. Exista optiuni pentru a le folosi si la baie cu o sticla sablata. Nu sunt usor de intretinut insa vor da un aer cu totul aparte casei dumneavoastra.

 • Usi cu decupaje pentru bai: Acestea nu sunt altele decat usile normale, usile folosite la interior. Sunt folosite ca usi de baie datorita frumusetii lor si pentru ca sticla poate fi una sablata, prin care sa nu se vada.

Sper ca ati ales deja una pentru viitoarele renovari.
Ca tot vorbeam de preturi, va fac o oferta celor care cititi acest articol:
Pret usa baie: 450 lei (-10%), valabil luna aceasta(ian 2011).  (la modelele de pe site pentru culoarea wenge).

5 comments

 1. Tweets that mention Modele de usi pentru baie | Depozit de Usi -- Topsy.com says:

  [...] This post was mentioned on Twitter by somnulescu, Iulian, Iulian, Iulian and others. Iulian said: Uita-te la usa de la baie. Inca o data. Iti place ? Daca vrei sa o schimbi, sfatul meu e sa citesti acest articol… http://fb.me/MrMHCaTd [...]

  January 14th, 2011 at 10:04 am

 2. vio says:

  superbe articole sper ca in viitorul apropiat vei avea foarte multi clienti ….bafta

  January 18th, 2011 at 8:38 pm

 3. admin says:

  Multumim @vio. Te asteptam pe blog pentru noi si noi articole :)

  January 19th, 2011 at 9:39 am

 4. RADU says:

  caut rapid usa de baie – iar modelele de fat imi plac + usa de sufragerie care da in holisorul mic din fata baii. ce sugestii si ce preturi?
  celelalte usi din casa sunt de nuanta stejar auriu..
  tel : 0722273475, in bucuresti

  June 23rd, 2011 at 1:05 pm

 5. admin says:

  Pe site în partea dreaptă este formularul de contact care vă pune în legătură cu consultanţii noştri de vânzări. Lăsaţi un mesaj acolo cu ce v-ar interesa sau un număr de telefon şi vă vom contacta în cel mai scurt timp. Vă puteţi uita până atunci la catalogul nostru disponibil pe site.

  June 28th, 2011 at 2:42 pm

Adauga un comentariu