Alege usi foliate pentru interior

Usile pentru interior 365.ro exprima cele mai noi tendinte in materie de design si decor!

La preturi accesibile si cu o bogata paleta de culori, usile pentru interior sunt in stoc permanent si pot fi observate pana in cele mai mici detalii atat pe www.usi365.ro cat si la showroom-ul nostru din Iasi.

Protagonistele usilor de interior sunt usile foliate datorita cererii in continua crestere de pe piata actuala. La usi365.ro gasesti varianta cea mai potrivita pentru orice tip de incadrare dorita. Fie ca va doriti un stil clasic, fara varsta sau cel mai nou trend in materie de usi, folia cu care sunt imbracate are un nivel ridicat de rezistenta la frecare si deteriorari mecanice.

Modelele de usi pentru interior au linii fluide sau riguroase in functie de colectia din care fac parte. Astfel, usile foliate se incadreaza cu versatilitate in cele mai diferite spatii.

Printre avantajele usilor foliate se numara faptul ca in cazul modelelor care au baghete ornamentale, acestea sunt aplicate doar pe o fata a canatului si in combinatie cu miezul de fagure permite utilizarea indelungata si fiabila.

Modul de intrebuintare este strict legat de structura consolidata care permite utilizarea acestor usi in diferite spatii publice,  birouri sau fie ca renovati un apartament.

La usi365 se pune accentul pe profesionalism si produse de calitate superioara.

Va invitam sa vizualizati usile de interior si preturile acestora la sectiunea de usi rezidentiale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>