Oferim pentru distributie usi de interior si usi antifocCentru logistic de usi rezidentiale si industriale pe o suprafata de peste 2000 mp, 3 niveluri de rafturi supraetajate

Marfa depozitata in cele mai bune conditii

Sistem IT logistic functional si operational 

Posibilitate de livrare/ridicare in 24 ore

Suport tehnic si customer service intervalul orar 8-18


Centru logistic de usi si importator direct, sub brandul Depozit de Usi, este in cautare de parteneriate cu distribuitori engros sau cu amanuntul din toata Romania, in vederea recomercializarii produselor catre clientul final.

    Marfa este reprezentata de:
  • usi de interior din MDF simple sau cu modele - vezi toate modelele
  • usi de intrare in apartament
  • usi rezistente la foc pe dimensiuni standard sau atipice
  • usi multifunctionale metalice
  • accesorii pentru imbunatatiri, kituri de glisare, casete incastrate in perete, kituri pentru usi duble, manere, amortizoare

Potentialii parteneri pot ridica marfa direct de la centrul nostru logistic, sau pot face comanda direct la punctul de lucru, intrucat noi asiguram si transport in toata tara. Pretul transportului este calculat in functie de distanta si greutatea coletului. Disponibilitatea marfii este garantata de stocurile bine organizate si multitudinea dimensiunilor pentru acelasi produs.

Saptamanal camioane cu marfa de la Dierre (Italia) sau SOLODOOR (Cehia) alimenteaza centrul logistic pentru a nu exista gauri in stoc.

In afara de cele mentionate mai sus, partenerii activi beneficiaza de promotii lunare, (produsul lunii - la un super discount) si de materiale cu scop promotionale oferite GRATUIT ( kituri pentru promovare ? usi in miniatura, cataloage, mostre s.a. )

* Daca nu doriti sa achizitionati usi pentru revanzare, va recomandam USI365.RO, un site destinat unei astfel de achizitie. Pe usi365.ro gasiti o gama mai larga de modele si culori iar consilierii sunt pregatiti pentru a va oferi cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra.